IMG_3333Nonnii. Tässä teille vähän perjantai huvitusta. Rupesin siis virkkaamaan sitä purkin päällistä ohuemmasta langasta ja kun sain pohjan tehtyä niin miehen kommentti oli, että virkkaatko koiralle bell boy:n hattua. :D Piti sitten kokeilla. Ei tuo koira tainnut välittää moisesta. Ihmetteli, että mitä ne taas vouhkaa.

IMG_3357Eilisen avautumisen jälkeen on tapahtunut jotain positiivista. Täällä haisee vieläkin maali, mutta nyt ne sai viimein kaiken maalattua eli huomenna pitäis alkaa helpottaan. Ystävänpäiväkukatkin toimitettiin (=jätettiin oven taa) reilu vuorokausi myöhässä. Kauniita ovat! Tosin avautuminen asiakaspalveluun ei ole tuottanut vielä mitään tulosta. Sanottaisko, että täällä asiakaspalvelu on ihan oma käsite. ;D No, ehkä ne joskus vastaa.

IMG_3360Kuten näkyy, terveellinen illallinen luvassa. :) Että jotain positiivista siitäkin, ettei kaasua pysty vieläkään käyttämään. Viikonloppuna ois luvassa ainakin kirpparilla käynti ja mahdollisesti kavereiden kanssa lounastelu! Mukavaa viikonloppua kaikille!