IMG_2080 IMG_2085Meillä on tällä viikolla mummo kylässä, joten tänään neitikin jäi kotiin. Ulkoilun ajaksi mä jäin sisälle tekemään vähän töitä ja samalla väsäsin lasagnea nälkäisille leikkijöille. Hyvää tuli, vaikka tää on taas tällanen laitetaan mitä kaapista löytyy tyyppinen ruoka. ;-) Mun isä käy hirvimetsällä, joten sieltä tulee aina lihaa meillekin. Eipä paljon luomummaksi voi enää mennä! Ja tykkään muutenkin hirvenlihan mausta ja siitä, että se on todella vähärasvaista. Tässäpä teille vielä resepti jos haluatte testata!

Hirvenliha-kesäkurpitsa Lasagne

n. 500 g Hirven jauhelihaa
purkki valkosipulitomaattimurskaa
1 kesäkurpitsa
kourallinen aurajuustoa
lasagnelevyjä
maun mukaan juustoraastetta
suolaa

Ruskista jauheliha ja lisää tomaattimurska ja suola sekä mahdolliset muut mausteet ja yrtit. Laita ison vuoan pohjalle puolet jauhelihatomaattiseoksesta ja lado päälle kerros lasagnelevyjä. Välikerrokseen ohueksi leikattuja kesäkurpitsa siivuja sekä aurajuusto. Jälleen väliin levyt ja niiden päälle toinen osa jauhelihasta. Päälle oman maun mukaan juustoraastetta. Paista 200 asteisessa uunissa n. 35 minuuttia.

We have my mum visiting us this week so little one stayed at home today. While mum ja lo were playing outside I was working a bit and also made this moose-courgette Lasagne. Quick and delicious.