IMG_0865Täällä Tampereella on ollut aivan upea kesäkeli tänään. Päivä meni ulkona ja koska meillä on tossa vieressä iso nurmi keltaisenaan voikukkia, päätin kerätä niitä mukaan kotimatkalla. Vaikka voikukka kuuluu monien inhokkeihin niin minusta on ihan mukavan pirteä kimppu sisällekin vaikkei ne kauan taida kestääkään. Kesä on vaan niin mahtavaa aikaa kun kaikkea mahdollista saa luonnosta jos vaan viitsii mennä ja hakea. Lontoossa asuessa ei oikein tällaisista jutuista päässyt nauttimaan, joten nyt kun siihen on taas mahdollisuus niin mä varmaan keräilen tuolta vaikka mitä. :D

Ainiin, unohdin laittaa teille kuvaa mun parvekeistutuksista.. laitan tulemaan huomenna. Nimittäin siellä on jo mansikoissa kukkasia vaikka kuinka ja tomaatissa vihreitä raakileita. Enpä olis uskonut, että ne lähtee sieltä niin innokkaasti puskemaan. :) Nyt ihanaa kesäiltaa kaikille! Tää lähtee ettiin paria kuivakakkureseptiä, jotka lupasin leipoa kaverin juhliin.

The weather has been just amazing here in Tampere today. We have been out pretty much all day and on the way home we picked some dandelions. They are not everyone’s favourite but I think they look pretty fresh in the vase.. even I guess they won’t last for long. I love summer time cos there is so much stuff nature can give you. I really was missing all this when we were living in London. 

Totally forgot to post a picture of our balcony and the new plants. Will do tomorrow!