IMG_0630Ensiksi hyvää äitienpäivää kaikille äideille! Täällä ollaan taas Tampereella ja viisaana kun lähdettiin ajeleen jo eilen illalla neidin nukkumaanmenon aikoihin niin huuto jäi minimiin ja oksennusta ei tullut ollenkaan. ;) Kätevää! Nelostiellä oli kaikenlisäksi ihanan rauhallinen ajella ja saimme ihailla matkalla tyyniä järviä ja kaunista auringonlaskua, joka värjäsi taivaan. Oltiin tosi yllättyneitä siitä, miten yhden viikonlopun aikana oli tullut kevät! Ei ollut keskiviikkona yhtään vihreää ja nyt on jo koivuissakin pienet lehdet! Lämmintäkin on jo niin, että takin saa jättää kotiin.

Perjantaina ehdittiin pyörähtää paikallisella kirpparilla. Meinasin taas hullaantua ja ostaa jos jonkinlaista kippoa ja kuppia, mutta sitten päätin, että nyt ei osteta yhtään mitään pikkutavaraa ennenkuin ollaan löydetty meille uusia hyllyjä tai muuta säilytystilaa. Mä haluaisin kovasti ostaa vitriinin, mutta tarkoitus ois löytää se jostain käytettynä. Saapa nähdä miten kauan sitä saa etsiä. Jokatapauksessa lastenvaatteitahan ei koskaan voi olla liikaa ja varsinkin seuraavaa ja suurempaa koko voi aina ostaa lisää. Tää kasa lähti mukaan kolmella eurolla ja löytyypä siitä marimekkoakin. :) Me like!

It’s Mother’s day today in Finland so Happy Mother’s Day for all mum’s! We are already back in Tampere. We drove back yesterday evening after little one’s bed time and that’s was really good decision. No screaming and no vomiting. Perfect! There wasn’t lot’s of trafic either because everyone’s usually travelling on Sundays. We also had lovely views on the way and sun set was beautiful! The spring had arrived here properly while we were away. Love it. :)

We had time to pop by at local flea market on Friday. First I wanted to buy million things but then decided not to. We need few more shelfs before anything small. I actually really would like to buy a kitchen cabinet with glass doors but I want to find it from flea market. Let’s see how long it will take to find one. Anyway, I found these clothes for little one all for 3€, not bad at all and one shirt is from Marimekko! Like like!