kirjat
Unohdin mainita eilisessä postauksessa, että samaisesta kaupasta löytyi myös iso kasa lastenkirjoja. Kaikki ihanat ‘äänikirjat’ maksoivat 3,99 kun normaalisti niistä joutuu täällä pulittamaan sen £14 ja Suomessa varmaan vielä enemmän. Meillä neiti nuoresta iästään huolimatta on tosi kiinnostunut kirjoista. Tykkää istuu sylissä ja kuuntelee vaikka kaikki kirjat läpi jos jaksaa ite vaan lukea. Ja tykkää lukea kirjojaan ihan itekseenkin. Voin kertoa, että tuota nappia on painettu useampi kerta tässä parin päivän aikana ja biisi alkaa olla aika tuttu ;-) Mutta mun mielestä kirjoja ei oo koskaan liikaa ja lukemista pitää kannustaa jos kerran kiinnostaa. Muutama kirja tarttui siis meidän mukaan.

Mua on alkanut viime päivinä vähän kuumotella tää muuttohomma. Ei siis se, että muutetaan vaan se, että miten me saadaan kaikki asiat hoidettua ja muistetaanko tehdä kaikki mitä pitää. Muuttoauto on tilattu ja lennot ostettu ja kämpän siivous tilattu ym ym. Pakattukin on aika hyvin, mutta vielä on tekemistä. Seuraavat pari viikkoa on tosi kiireisiä muutenkin kun melkein joka päivälle on jotain ohjelmaa ja kaverien näkemistä. Kirjoittelen listaa aina kun muistan, mutta tää äitipää ei aina oikein muista. No eiköhän se jotenkin mene. Onneksi tänään on perjantai ja saadaan isi takas kotiin ja huomenna saadaankin Suomesta vielä vieraita!

Täällä taas 5.30 aamuherätys.. me lähdetään parin tunnin päästä neidin kans taas(!) tiedemuseoon leikkitreffeille. Melko hassua, etten ole siellä koskaan ennen käynyt ja nyt ihan vahingossa tällä viikolla ollaan menossa sinne jo toista kertaa. :) Keskiviikkona sain räpsästyä muutaman kuvan siellä ja tänään yritän ottaa muutaman lisää niin voin laittaa siitäkin juttua joku päivä. Sitä ennen vielä aamupuuhiin. Viettäkää mukava viikonloppu!