IMG_1294ostostelutNiinkuin perjantaina mainitsinkin niin mulla oli kaveri Suomesta käymässä täällä lauantaina ja mulla oli vapaapäivä pitkiin pitkiin aikoihin. Mulla oli tarkoitus ottaa kaupungiltakin kuvia, mutta koko päivän satoi vettä, joten ei ihan hirveesti huvittanut. Joka tapauksessa olipa mukava istua valmiiseen pöytään, syödä ilman mitään kiirettä ja juoda lasi kuohuvaa ja vaihtaa kuulumisia. Samalla reissulla oli ihan pakko mennä pyörähtään Topshopissa ostaan uudet farkut. Jostain kumman syystä vanhan farkut ei vieläkään mahdu jalkaan ja noi yhdet mitkä on aina jalassa kuluu kohta puhki. Löytyihän ne farkut ja vähän muutakin. :-) On uus paita mihin voi pyyhkiä ihanan pienen räkänenän ja kaulakorun josta roikkua kiinni. Mutta kylläpä oli mukava tulla sitten kotiinkin ja nähdä onnellinen ilme ja leveä hymy kun äiti oli taas kotona!

Nyt muuten vähän ahdistaa. Homelandin toinen kausi katottiin eilen illalla loppuun ja voi elämä kun se on jännittävä. Miten jaksaa odottaa taas ens syksyyn? Nyt pitäis keksiä joku uus oikeesti hyvä sarja jota vois seurata, koska tuolta telkkarista ei kyllä tuu koskaan mitään järkevää. Onko mitään hyviä trilleri vinkkejä?

Ikävä juttu on, että mä oon kipeenä taas! :( Eli jos on hiljaisempaa täällä blogirintamalla niin tiedätte miksi. Tyhmää! Toivottavasti teidän maanantai on alkanut vähän paremmin.