bongaa kuvaaja ;)

bongaa kuvaaja ;)

Mistä mä aloittaisin. Meillä oli tänään ihan super mukava päivä! Oltiin sovittu parin kaverin kans brunssi Clerkenwellin kaupunginosaan. Samaisella alueella on myös Vitran kauppa, jossa oli mainostettu niiden päivän kestävää showroom salea. Olin kattonu, että ale alkaa aamulla 9.30 ja brunssi oli sovittu 11, joten päätettiin lähteä heti aamusta liikkelle kun neitikin oli ainakin vielä yhteistyöhaluinen. Mä kyllä vähä epäilin, että siellä saattas olla muitakin ja että ois pitäny lähteä vähä aikaisemmin liikenteeseen, mutta mies vaan tuumas, että tuskin siellä nyt niin kauheesti voi olla porukkaa. Eipä. Toi kuva jonosta on otettu silloin ku me ei oltu vielä siinä ja se jatku vielä pitkälle tosta. Noi tyypit oli oikeesti oottanu sielä perjantai-illasta lähtien. Jono kyllä lähti liikkeelle aika nopeeta, mutta.. Me siis lähinnä kateltiin tosta ikkunan läpi ku kaikki tavarat lähti jonku muun kainaloon. Vaunuja ei edes kannattanut yrittää sisään, joten mies lähti neidin kans läheiseen kahvilaan, josta hetken päästä lisää. Minä survoin itseni kauppaan sisään, mutta aika nopeesti totesin, että kaikki oli mennyt. Eli se siitä.

vitraMe nähtiin jo matkalla tuonne Vitralle tosi kivan näköinen kahvila Workshop, jonne mies ja neiti menivät mua odottelemaan. Paikka oli ilo silmälle sekä sisältä, että ulkoa ja se kahvi.. voi elämä! Enpä ollut maistanut noin hyvää lattea taas pitkiin aikoihin. Jos on Lontoossa käymässä niin suosittelen ehdottomasti. Ja mikä parasta, mä just tutkin noita nettisivuja niin niillähän on Marylebonessa toinen kahvila, joka on mulle mukavan vaunulenkin päässä. :) Alkaa lenkkeily maistua :D Vaikka me ei tuolla muita lapsia nähtykään, otettiin tällainen lapsiperhe vastaan todella ystävällisesti ja neiti räpsytteli silmiä barista pojille ja ne kävi jututtamassa tätä monta kertaa. Vähän myös pöristeltiin äidin takille ja hermo meinas mennä siinä vaiheessa kun barista pojat ei jauhanu kahvipapuja tarpeeksi tiuhaan. Päätettiin jatkaa matkaa brunssille.

workshop IMG_3280 IMG_3275Siitä siis Modern Pantryyn, joka oli ihan kulman takana. Tää ei kans näyttänyt miltään lapsiperhe paikalta, mutta jälleen kerran aivan tajuttoman mahtavaa henkilökuntaa. Kärryt vietiin heti takahuoneeseen säilöön, syöttötuoli tuotiin pöytään ja tarjoilijat viihdytti neitiä, joka kerta kun kävelivät ohi. Neitikin jaksoi just sen verran, että me vedettiin safkat naamaan. Ja hyvää oli! Mun oli tarkoitus ottaa sisältä ja ruoistakin kunnon kuvia, mutta se jäi siinä sitten. Oli mukava nähdä kaverit ja syönnin päälle vielä kävelylenkki auringossa ennen kotiin lähtöä. Nyt voi taas olla hymyssä suin pitkän aikaa!

IMG_1071 modern