IMG_0612Täällä ollaan Pohjanmaalla ja aika on taas hujahtanut tosi nopeasti. Ajateltiin ajella jo huomenna illalla takaisin Tampereelle kun neiti menee yöunille. Jos tuo matka taittuis vähän helpommin ilman oksentamista ja huutoa.. ;) Täällä on ollut kauheesti touhua, mutta aamulla leivoin pikaisesti mustikkavadelmapiirakkaa kun kahvinkeiton yhteydessä kaikilla alkoi tehdä mieli makeaa. :) Tää oli tosi helppo tehdä ja tuli aika nopeesti. Makukin oli oikein hyvä! Taas yks uus resepti nopeiden ohjeiden joukkoon. :)

Käytiin ostaan maalia pariin projektiin, jotka pitäisi aloittaa maalinpoistolla ja maalata kun tullaan käymään seuraavan kerran. Täällä mun vanhemmilla kun on tilaa värkätä kaikkea mahdollista.

Tää ilta on mennyt kirpparitavaroita laitellessa. Meidän täytyy päästä kaikesta vanhasta tavarasta eroon, eikä niitä todellakaan raahata enää uuteen kotiin. Nyt taidan lähteä saunomaan ja sitten unille niin jaksaa taas huomenna touhuta ja ajella!

Here we are at my parent’s house and long weekend is almost over! Why time is always running so fast? We are leaving already tomorrow cos seems like little one is getting travel sick every time we are driving longer. So the plan is to put her to night sleep and then start to drive. Fingers crossed. ;) We have been super busy but I had time to bake a pie this morning. You can find the recipe here and I’m sure google translate can help with it. ;) If not, let me know and I’m happy to help. Now I’m heading to sauna and bed because it’s gonna be long day tomorrow!