IMG_2162 IMG_2167 IMG_2165Eilen sain viimein aikaiseksi kaivaa nää viinipullon korkit kaapista ja pistää ne kasaan. Siitä on jo varmaan vuosi kun törmäsin jollain nettisivulla ideaan tehdä korkeista pannunalunen. Sain meidän silloisilta Lontoon naapureilta pussillisen korkkeja heidän viinikaupastaan (en siis oo vetäny tätä kaikkea itse ;) ), mutta sitten tuli muuttohässäkkä ja koko homma unohtui. Tässä se nyt sitten on. Materiaalina toi korkki on erinomainen pannunaluselle, koska se kestää hyvin kuumaa. Alunen on myös aika korkea, joten kuumuus ei varmasti polta liinaa tai pöydän pintaa. Mulla loppui korkit kesken ja sen takia muoto jäi kulmikkaaksi, olisin halunnut lopputuloksesta pyöreämmän. Onneksi tätä on kuitenkin helppo jatkaa myöhemmin kun saan materiaalia lisää. Tähän et tosiaan tarvitse kuin viinipullon korkkeja ja voimakasta liimaa. Sitten vaan hihat heilumaan! :) Laitoin lopulliseen versioon vielä langan ympärille puristamaan korkkeja yhteen, mutta sitä voi käyttää myös koristeena jos haluaa.

Pöytäliina on kuvauslainassa Finlaysonilta, Kubis nimeltään. Suunnittelijana Anu Kanervo. Vitsi toi musta sopiikin meille todella hyvin. Liina on harmillisesti suorakaiteen muotoinen ja meillä on pyöreä pöytä, mutta muuten ois aivan täydellinen!

Made this trivet on other day. I got these corks from friend’s wine store in London, but it took this long to actually make the trivet. Lazy me. ;) Anyway the cork is super good material for trivet because the heat resistant is great and because it’s bit higher than normal trivets the heat won’t do anything to your table or cloth. I actually wanted it to be bit more rounded but I run out the corks. The good thing is that you can first make a small one and continue when you get more material. Anyway, you only need corks and strong glue, not difficult at all. :)