IMG_0597Huomasin taas näin illalla, ettei meillä ole hirveästi ens viikolle valmiiksi tehtyä ruokaa pakastimessa. Mä tykkään tehdä neidille ruokia valmiiksi pakkaseen, koska päivisin ei vaan yksinkertaisesti ehdi tehdä mitään. Muuten se on sellasta pese pottu ja juokse sen jälkeen katsomaan mitä sieltä hyllystä tällä kertaa vedetään lattiaan. Tätä sit toistetaan useita kertoja ruoanlaiton yhteydessä. ;) Joo ei. Päätin tehdä pinaattikeittoa, koska sitä ei ole tullut syötyä pitkään aikaan. Pinaattihan on tosi terveellistä, mutta neidille sitä en ole tarjonnut, koska Suomessahan sitä ei suositella annettavaksi alle 1-vuotiaille suuren nitraattipitoisuuden vuoksi. Englannissa ei kyllä tiedetty asiasta mitään ja käskettiin puolen vuoden jälkeen antaa melkein mitä vaan. Huomenna testataan maistuuko. Resepti löytyy täältä, mutta maidon korvasin jälleen kerran soijamaidolla ja suolat ja sokerit jätin pois.

Matto on muuten kohta valmis. Se itseasiassa ois jo valmis jos oisin tehnyt kokonaan ohjeen mukaan, mutta päätinpä sooloilla ja tehdä pari kierrosta lisää, jotta matosta tulis vähän suurempi ja saan kulutettua samalla ylimääräiset langat. Siitä pian lisää! Koukussa ollaan!

Just realised don’t have much food in freezer so decided to make some spinach soup. I usually cook some stuff to freezer for little one because it’s so much easier to just warm up the food rather than prepare everything from scratch on weekdays. You probably know how you start doing something and then you have to run back and fort to check what kids are doing next. Mine is pretty active and loves to go everywhere where she’s not aloud. Busy days I would say. ;) Spinach is super healthy but I haven’t given it to little one because in Finland they recommend not to give it to under one year old children because high nitrates. In England they didn’t say anything about it. Anyway, tomorrow we will taste it. I hope she likes it. :)

My crocheting is going well and the mat is almost ready. Will update you soon! x