IMG_2222Me päätettiin pitää kaveriperheen kans sunnuntaibrunssi meillä. Aivan loistava idea! Kun jaloissa pyörii kaks alle 2-vuotiasta naperoa ja lisäksi pieni sylivauva niin kyllä meille vanhemmille oli vähän rentouttavampaa kotioloissa nautiskella hyvästä ruoasta suhteellisen rauhassa kun naperot sai leikkiä ja touhuta vapaasti. Me ajateltiin kyllä tehdä tästä perinne, niin mukavaa oli ja kuten kuvasta näkyy, pöytä notkui herkkuja. :) Suosittelen!

Facebook tykkääjät jo varmaan huomasivatkin, että me lähdetään tänään piipahtaan Tukholmassa, joten täällä blogin puolella voi olla muutaman päivän vähän hiljaisempaa. Mutta tosiaan Facebookkiin yritän päivitellä meidän kuuluisia reissustakin, eli jos et vielä tykkää niin tänne. :) Jos teillä on muuten hyviä vinkkejä Tukholmaan ja Södermalmin alueelle niin mielellään kuulisin teidän lempparipaikoista. Erityisesti kiinnostaa sisustuskaupat, lapsiystävälliset ruokapaikat ja kirpparit. Nyt mukavaa tulevaa viikonloppua, facebookissa lisää!

We had a brunch with friends on Sunday. Pretty good idea to do it at home when you have kids ;) Anyway, we are off to Stockholm, have a great weekend everyone! x