Täällä blogimaailmassa pyörii jos jonkinnäköisiä haasteita ja itse en ihan kauheesti ole niille lämmennyt. Välillä on ollut ihan vähän rasittavaakin jos on alkanut seuraan jotain blogia ja sitten siellä päivitelläänkin näitä ketjukirjekysymyshässäköitä koko ajan. Mutta! Kun Koukusta Koukkuun blogin Liia ja Mari antoivat tunnustuksen mun blogista niin minäkin päätin tehdä omaan sääntööni poikkeuksen. Musta tämä on todella hauska ajatus antaa vähän näkyvyyttä pienille vasta aloittaneille bloggaajille. Itsekin sitä helposti alkaa seurata jotain tosi suosittuja blogeja ja niitä pienempiä, muttei silti yhtään huonompia blogeja voi olla vaikeampi löytää. Mä sain tän tunnustuksen jo useampi viikko sitten, mutta vasta nyt löysin kaikki viisi uutta pientä blogia, mitkä minun mielestäni ovat mielenkiintoisia.

Kiitos siis Koukusta Koukkuun Marille ja Liialle. Heillä on uusi blogi, josta minä ainakin löysin monta kivaa käsityöohjetta, jota tekisi mieleni kokeilla. :) Jään seuraamaan, käykää tekin tsekkaamassa!

Tämän tunnustuksen tarkoituksena on saada huomiota suhteellisen uusille blogeille, joilla on alle 200 lukijaa. Tässä säännöt:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.
2. Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin.

Minä siis heitän haastetta kehiin seuraaville:

Arctic Sailing blogissa kirjoittajalla on haaveissa ostaa oma purjevene seuraavan parin vuoden sisään. Blogista löytyy myös muita lifestyle juttuja laidasta laitaan ja kauniita kuvia! Ja mua jäi nyt kiinnostaan, että saako ne sen veneen :)

Jauhoton Taikina on todella kiva uus blogi, jossa Minerva jakaa erilaisia reseptejä allergisia ihmisiä ajatellen! Musta tää on tosi hauska ajatus blogille, koska itelläni ainakin on välillä ollut vaikeuksia keksiä uusia reseptejä kun tiettyjä ruoka-aineita on joutunut välttelemään. Aion ehdottomasti kokeilla!

Hubbabubbaa blogista löytyy tosi paljon mielenkiintoisia askartelu- ja käsityöprojekteja, ja linkit ohjeisiin! Myös kaikkea sisustusaiheista ja muutakin.

Domargard Villa Olivia Blogissa remontoidaan vuonna 1850-luvulla rakennettua taloa. Minä seuraan tällä hetkellä mielenkiinnolla kaikkia taloprojekteja, koska haaveilen sellaisesta itsekin.

Ja maailma on sun blogissa Maiju ja Timo ovat toteuttamassa pitkäaikaista haavetta lähteä maailmanympärysmatkalle. Musta on aina mielenkiintoinen seurata uusia matkablogeja, varsinkin kun tietää ettei ite ihan just nyt heti oo pääsemässä reissuun.. tai ainakaan milläkään tollaselle :)