IMG_0533Kuten tuossa alkuviikosta mainitsinkin niin viime viikonlopun kirpparikäynnillä löytyi jotain pientä. Nimittäin tämä jättihuopa. Ihastuin heti sen kirkkaisiin väreihin sopivasti mustan kanssa sekoituttuna ja seitsemän euron hintakaan ei tuntunut suurelta, joten mukaan lähti. Pitihän tuo muutamaan otteeseen pyöräyttää pesukoneessa, noista kun ei ikinä tiedä missä ne on ollut. Kuva on nyt vähän ankee, koska kivempihan tuota olisi katsella sisustuksessa, mutta lupaan, että kun uuteen kotiin päästään ja saadaan tavarat paikoilleen niin saatte vähän mukavampia kuviakin. :)

Meikäläinen on sitten tänään virallisesti Tamperelainen kun saadaan uuden kodin avaimet. Me tosin ollaan neidin kanssa vielä viikko pohjanmaalla, koska mummo tulee reissusta kotiin ja hän välttämättä halusi meidän olevan täällä, koska ei olla nähty pitkään aikaan. Onpahan miehellä viikko aikaa purkaa pahvilaatikoita ja pyyhkiä hyllyjä uudessa kodissa. :D vink vink.

Huomenna kerron sitten lisää kirjasta, joka kolahti eilen postilaatikkoon. Ei edes tumma taivas, väsymys ja kuivuneet puurot syöttötuolissa ole saaneet mun hymyä tänään hyytymään :) Tervetuloa kaikille uusille lukijoille! Saa tykätä Facebookissa tai seurailla bloglovinissa ja twitterissä. Saa myös piristää kommenteilla! Toivottavasti viihdytte linjoilla.

I’ve been bit tired recently and I’ve been feeling that it takes too much energy to write in English as well at the moment. But I’ll try to post at least something for you guys. So please please let me know if there is someone reading these so there is point to keep writing. :)

Found this massive blanket from flea market last weekend. 7 euros wasn’t too bad so had to buy it. Sorry about awful pictures at the moment but I’ll promise to take better ones after we finally move to our own home. We actually get the keys tomorrow but me and little one will move in one week time. Hopefully hubby will have enough time to sort out our boxes before we get there. ;)